Cum îmi aleg salteaua în funcție de înălțime și greutate?

Existând mai multe tipuri de arcuri cu grosimi diferite optime pentru greutăți diferite, trebuie acordată o mai mare importanță conținutului saltelei.

O persoană cu o înălțime de 1,65 m și o greutate de 64 kg va avea nevoie de arcuri moi, pe când o persoană cu o înălțime de 1,68 m și o greutate de 89 kg va avea nevoie de arcuri tari. Presiunea exercitată de a doua persoană pe zona de mijloc a saltelei este mult mai mare în comparație cu cea primei persoane.

În cazul în care a doua persoană ar avea o înălțime de 1,90 m presiunea exercitată ar fi distribuită pe o suprafață mai mare, în cazul acesta recomandându-se arcuri medii.

Pentru că fiecare dintre noi suntem diferiți, avem nevoie de arcuri diferite în saltea. Pentru ca amândoi să vă bucurați de confort vă oferim posibilitatea de a vă realiza salteaua astfel: jumătate cu arcuri potrivite pentru tine și jumătate cu arcuri potrivite pentru partenerul tău.

Înălțime / Greutate Mai puțin de 60 kg Între

60 – 80 kg

Între

80 – 100 kg

Peste

100 kg

Mai puțin de 1,6 m Arc mediu Arc mediu Arc tare Arc tare
Între 1,6 – 1,7 m Arc moale Arc mediu Arc tare Arc tare
Între 1,7 – 1,8 m Arc moale Arc mediu Arc tare Arc tare
Între 1,8 – 2 m Arc moale Arc moale Arc mediu Arc tare

Îmbunătățește-ți calitatea somnului și fă din asta o prioritate!


Incepand cu anul 2015 ne-am asumat misiunea de a te ajuta să ai un somn de calitate. Știm foarte bine cat de important este somnul, nu doar pentru ca ne petrecem o treime din viață dormind, dar mai ales pentru ca de el depinde starea noastra de bine, calitatea vieții de zi cu zi și sănătatea fiecăruia dintre noi. 


Ne-am gandit ca alături de produsele noastre inovatoare, paturi și saltele boxspring, meriți să ai un somn de vis și să te trezești dimineața cu forțe proaspete și cu dorința de a face din fiecare zi o nouă reușită.


La volumul mare de informaţii şi reclame, despre saltele, care inundă piața, este bine să fii informat legat de produsele care au în vedere sănătatea şi confortul somnului tău.

Saltelele Pocket Spring,  numite și mai simplu, “saltele pocket”, sunt în esenţă saltele cu arcuri împachetate individual. Asta înseamnă că arcurile saltelei sunt împachetate unul câte unul, în propriul săculeț de material textil moale, în comparație cu saltelele cu arcuri obișnuite care sunt interconectate. Astfel, fiecare arc preia greutatea independent, în funcție de formele corpului, reducând punctele de presiune iar partenerul nu va simți nicio mișcare și va putea dormi liniștit. 


Paturile boxspring 


Hotelurile cu renume au investit întotdeauna în cadre de pat boxspring și în saltele pocket, deoarece știu că somnul perfect este ceea ce râvnesc clienții lor. Acest tip de pat îşi are originea peste ocean fiind conceput pentru utilizarea în industria hotelieră, unde a fost folosit de hotelurile de 4 şi 5 stele. 


Confortul patului tău poate fi cel care te invită la visare. Odihnindu-ți corpul pe o saltea de calitate și un pat premium, creierul tău va primi mai curând informația că ești gata să adormi. Astfel, te vei trezi mult mai odihnit si gata de o noua zi.

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.