CLUB AmiWhite

Prima ediţie a premiilor Club Ami White s-a încheiat!

Câștigătorii extragerii Club Ami White din data de 5 mai 2021 sunt:

  • Premiul 1 - Voucher 2500 €: Popa Daniela , Timișoara
  • Premiul 2 - Voucher 1500 € Beca Iancu , Constanța
  • Premiul 3 - Voucher 1000 € Angelica Sarca , Timișoara

Premiile în vouchere pot fi folosite de către castigatori sau oferite cadou cuiva drag, pentru a achizitiona paturi sau saltele Ami White. Voucherele pot fi utilizate în termen de 12 luni de zile de la data emiterii.

Premiu 2500 Eur
Premiu 1500 Eur
Premiu 1000 Eur

Ami White Club

Pentru că ai ales să fii alături de noi, am pregătit pentru tine programul de loialitate “Club Ami White”, prin care încercăm să îţi înapoiem din succesul nostru, răsplătindu-ţi alegerea, cu un program de beneficii exclusive, adresate cliențiilor Ami White.

Pentru membrii clubului, Ami White organizează periodic extrageri ai căror câştigători primesc premii constând în vouchere, produse sau diferite experiențe.

Cine sunt membrii Cubului Ami White ?

Calitatea de membru în Club o dobândesc, automat, toate persoanele care au achiziționat un produs Ami White.

Activare statut de membru

Dacă ai achiziționat recent sau în trecut un produs Ami White, tot ce trebuie sa faci pentru a-ți activa statutul de membru al clubului, este să îți exprimi acordul prin completarea formularului din pagina de înscriere.

Doresc să mă înscriu

Premii Club Ami White

Intră în Clubul Ami White și ai șansa să câștigi vouchere valorice ce pot fi folosite de către tine, sau de către cineva drag ție, pentru achiziția oricărui produs din gama Ami White.

Campania se adresează oricărui client care a achiziționat produse Ami White în cei peste 5 ANI de când vă suntem aproape, sau care va achita cel puţin avansul pentru un produs nou Ami White până la data de 1 mai 2021.

Premiu pentru cineva drag, sau pentru tine:

  • ✔ Premiul 1 - Voucher 2.500€
  • ✔ Premiul 2 - Voucher 1.500€
  • ✔ Premiul 3 - Voucher 1.000€

Înscriere

Dacă ai achiziționat un produs Ami White până la 1 mai 2021, tot ce trebuie să faci pentru a participa la extragere, este să te înscrii în concurs pe pagina AmiWhite.ro.

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.