Ami White Brașov

Deschide locatie in Google Maps
Adresa
B-dul 15 Noiembrie, Nr. 50, Brașov
Email
amiwhitebrasov@gmail.com
Telefon
+40.728.032.555
 
+40.735.195.040
Program
L-V: 10-18, S: 10-14, D: ÎNCHIS
Lasa-ne un mesaj. Răspundem!

Transformă-ți dormitorul într-un paradis al confortului cu un pat boxspring la comandă de la Ami White Brașov

Ești în căutarea acelui pat perfect care să-ți ofere un somn liniștit și odihnitor? Te simți copleșit de o multitudine de opțiuni standard care nu se potrivesc nevoilor tale unice? 

Fie că vrei să aduci un plus de eleganță în dormitorul tău sau să te bucuri de un nivel suprem de confort, unicitate și rafinament, Ami White Brașov are soluția perfectă pentru tine. 

Cu patul boxspring la comandă realizat cu pasiune în cele mai mici detalii, vei descoperi o lume a luxului și a relaxării personalizate chiar în dormitorul tău. 

Fiecare pat este fabricat în România și creat cu gândul la nevoile și dorințele tale specifice, pentru a se potrivi perfect gusturilor și preferințelor tale. 

Poți alege dintre o varietate de modele, dimensiuni și materiale din cele pe care le-am creat deja sau ne poți spune cum vrei să arate patul tău. Pentru ca în final să îți creăm un pat care să-ți reflecte personalitatea și stilul de viață, întru totul. 

Alege să îți oferi o astfel de experiență în dormitorul tău și lasă-te surprins de toate beneficiile pe care ți le va aduce un astfel de pat. 

Descoperă un concept inovator de pat care îți oferă o experiență unică în fiecare zi, chiar la tine acasă!

Datorită structurii sale ingenioase patul boxspring de la Ami White Brașov este mai mult decât un simplu pat. Este o oază de odihnă și confort, care îți transformă dormitorul tău într-un sanctuar al relaxării.

Construit din materiale de înaltă calitate, cu atenție la detalii, din lemn masiv acest pat boxspring îți oferă stabilitate, durabilitate și o senzație de confort cum nu ai mai întâlnit în nici un alt pat, până acum. 

Iar adevărata magie a acestui pat se află în cele 1200 de arcuri împachetate individual, care se adaptează perfect formei corpului tău și al partenerului de viață. Astfel vei fi purtat într-o lume a confortului impresionant, și fiecare noapte devine o experiență plină de relaxare și umire.

În plus, salteaua poate fi personalizată în funcție de preferințele tale și ale partenerului tău de viață. Astfel, fiecare dintre voi poate beneficia de caracteristici specifice, adaptate în funcție de greutate și înălțime și de nevoile sale individuale.

Iar dacă nu știi exact ce să alegi, suntem aici pentru tine în fiecare etapă a procesului. Vrem să ne asigurăm că vei alege varianta perfectă pentru tine. Echipa noastră de experți este gata să-ți ofere consultanță și să-ți răspundă la orice întrebări ai putea avea.

Și ca recompensă pentru că devii clientul nostru, atunci când alegi să te alături clubului Ami White, te așteaptă surprize și premii deosebite. 

Îndrăznește să crezi că meriți o experiență incredibilă în confortul propriei tale case. Alege să experimentezi calitatea, confortul și luxul oferite de patul boxspring personalizat de la Ami White Brașov chiar pe pielea ta în fiecare noapte! 

Transformă-ți dormitorul într-un spațiu în care te vei bucura de fiecare clipă petrecută și de fiecare somn relaxant.

Ai întrebări?

Ne găsești în showroom-urile AmiWhite din Timișoara, București, Brașov, Iași, Constanța și Cluj-Napoca, dar și telefonic sau online prin intermediul rețelelor sociale. Îți vom răspunde cu plăcere și îți vom oferi detalii complete despre produsele noastre, astfel încât să poți alege cu ușurință patul potrivit pentru tine.

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.