Ami White București

Deschide locatie in Google Maps
Adresa
B-dul Pipera, nr 57 Bis, Voluntari
Email
amiwhitebucuresti@gmail.com
Telefon
+40.720.883.353
 
+40.725.873.584
Program
L-V: 10-18, S: 10-16, D: ÎNCHIS
Info
Pentru vizite si comenzi in afara orelor de program va rugam sa sunati la 0720.883.353
Lasa-ne un mesaj. Răspundem!

Experimentează somnul calitativ într-un pat boxspring personalizat de la Ami White București!

Îți dorești să te bucuri de cel mai relaxant și confortabil pat? 

Așa cum știi, patul, nu doar că este piesa de rezistență a dormitorului tău, dar este și acel loc unde îți poți reîncărca bateriile după o zi plină, în felul tău. 

Dacă nu crezi că este posibil să ai un pat pe măsura visurilor și gusturilor tale, te invităm la Ami White București să descoperi cum patul boxspring la comandă creat în totalitate după preferințele tale,  îți oferă acea experiență uimitoare, pe care ai visat-o mereu. 

Descoperă rafinamentul și confortul premium cu patul boxspring la comandă de la Ami White București!

Datorită structurii sale solide, acest concept de pat îți oferă o experiență unică ce merită să o trăiești în fiecare zi, chiar la tine acasă. 

Fabricate în România cu multă pasiune, produsele noastre au structura solidă a unui pat boxspring pentru a-ți oferi odihnă de calitate superioară și sunt construite din lemn masiv pentru a-ți oferi senzația de stabilitate și confort absolut, cât și rezistență în timp. 

Cu cele peste 1200 de arcuri împachetate individual, vei experimenta un confort impresionant, care se adaptează perfect formei corpului tău. Mai mult decât atât, salteaua poate fi personalizată în funcție de preferințele tale și ale partenerului sau partenerei tale de viață, astfel încât fiecare să aibă parte de funcții specifice, concepute în funcție de greutatea și înălțimea voastră dar și de preferințele sale individuale.

Iar pentru a aduce eleganță, lux și rafinament în dormitorul tău, inclusiv spătarul patului este realizat manual, potrivit dimensiunilor, materialului, designului și culorilor pe care tu le alegi. 

Suntem aici nu doar pentru a-ți crea patul visurilor tale, ci și pentru a-ți oferi consultanță în găsirea variantei perfecte pentru tine.  Iar în momentul în care alegi să te alături clubului Ami White, te așteaptă surprize și premii deosebite. 

Îndrăznește să crezi că meriți să trăiești o astfel de experiență incredibilă, chiar în confortul propriei tale case. 

Alege calitatea, confortul și luxul oferite de patul boxspring personalizat de la Ami White București și redescoperă bucuria unui somn de calitate și a dimineților pline de energie și vitalitate!

Ai întrebări?

Ne găsești în showroom-urile AmiWhite din Timișoara, București, Brașov, Iași, Constanța și Cluj-Napoca, dar și telefonic sau online prin intermediul rețelelor sociale. Îți vom răspunde cu plăcere și îți vom oferi detalii complete despre produsele noastre, astfel încât să poți alege cu ușurință patul potrivit pentru tine.

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.