Ami White Cluj-Napoca

Deschide locatie in Google Maps
Adresa
Calea Dorobanților 18
Email
amiwhitecluj@gmail.com
Telefon
+40.722.181.444
Program
L-V: 10-18, S: PROGRAMARI LA NR DE TEL +40 722 181 444, D: ÎNCHIS
Info
13 IULIE - 21 IULIE 2024 ÎNCHIS
Lasa-ne un mesaj. Răspundem!

Oferă-ți luxul și confortul absolut într-un pat boxspring de la Ami White Cluj Napoca - patul creat întocmai după visurile tale!

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să te trezești dimineața într-un pat care să îți ofere un nivel superior de confort și rafinament, din care să te ridici plin de bucurie, vitalitate și sentiment de merituozitate cucerând fiecare zi, atunci ai ajuns în locul în care visul tău devine palpabil. 

Cu un pat boxspring la comandă de la Ami White Cluj Napoca, această experiență devine realitate chiar în dormitorul tău.

Paturile de la Ami White sunt fabricate cu pasiune și atenție la detalii în România, iar aceste paturi premium sunt create pentru a se adapta perfect nevoilor și preferințelor tale. 

Imaginează-ți cum ar fi să te relaxezi sau odihnești într-un  pat cu o structură solidă și rezistentă din lemn masiv, care îți oferă stabilitate și durabilitate pe termen lung. Cele 1200 de arcuri împachetate individual se adaptează perfect formei corpului tău sau a partenerului tău de viață, oferindu-vă susținere optimă și un somn odihnitor în fiecare noapte. 

În plus, salteaua personalizată poate fi impărțită în două și ajustată individual în funcție de preferințele tale și ale partenerului tău, oferindu-vă acel somn profund și de calitate fiecăruia dintre voi, fără a simți mișcările partenerului în timpul somnului. 

De ce să renunți la confortul individual când puteți avea amândoi experiențe personalizate în același pat? 

Tu ești creatorul propriului tău pat. Iar noi îl fabricăm pentru tine cu grijă și profesionalism din materiale de înaltă calitate

Tu ești unic și stilul dormitorului tău este o expresie unică a personalității tale. De ce să te mulțumești cu ceva obișnuit când poți avea un pat boxspring personalizat în cele mai mici detalii? 

Dacă nu credeai că este posibil să ai un pat creat întocmai după imaginația ta, ei bine află că la Ami White Cluj Napoca acest lucru devine posibil. 

Tu alegi înălțimea, materialul, designul, culorile și funcționalitățile patului precum ajustarea saltelei direct din telecomandă sau de pe telefonul tău, oferindu-ți confortul și relaxarea dorită în timp ce citești, privești emisiunea preferată la TV sau te relaxezi după o zi lungă.

Astfel vei avea un pat realizat întocmai după nevoile, dorințele și imaginația ta. Acel pat în care îți vei dori să te așezi după o zi plină, să te reîncarci, să te destresezi, să ai parte de confortul suprem. 

Noi suntem aici nu doar pentru a-ți crea patul visurilor tale, ci și pentru a-ți oferi consultanță în găsirea variantei perfecte pentru tine și pentru partenerul tău de viață, indiferent care sunt preferințele voastre. La Ami White Cluj Napoca, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență. Consultanții noștri specializați te vor ghida prin procesul de personalizare, oferindu-ți sfaturi și soluții pentru a-ți îndeplini visul. 

Iar în momentul în care alegi să devii clientul nostru, te alături clubului Ami White unde vei descoperi surprize și premii spectaculoase. 

Alege așadar să îți transformi dormitorul într-o oază de relaxare și rafinament și bucură-te de dimineți pline de energie și vitalitate. 

Alege să îți oferi o experiență perfectă în fiecare zi și un dormitor luxuriant. 

Ai întrebări?

Ne găsești în showroom-urile AmiWhite din Timișoara, București, Brașov, Iași, Constanța și Cluj-Napoca, dar și telefonic sau online prin intermediul rețelelor sociale. Îți vom răspunde cu plăcere și îți vom oferi detalii complete despre produsele noastre, astfel încât să poți alege cu ușurință patul potrivit pentru tine.

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.