Ami White Iași

Deschide locatie in Google Maps
Adresa
Str. Smârdan, Nr.1, Iași
Email
amiwhiteiasi@gmail.com
Telefon
+40.728.032.555
 
+40.735.195.040
Program
L-V: 10-18, S: 10-14, D: ÎNCHIS
Lasa-ne un mesaj. Răspundem!

Descoperă luxul și confortul unui pat boxspring premium, personalizat în cele mai mici detalii de la Ami White Iași

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să te trezești dimineața complet odihnit și să simți că dormitorul tău este un refugiu personal al confortului și rafinamentului? 

Bucuria unui somn odihnitor și nivelul suprem de confort te așteaptă chiar în dormitorul tău, atunci când alegi un pat boxspring de la Ami White Iași. 

La Ami White, nu oferim doar paturi obișnuite ci visuri împlinite, somn odihnitor, performanță și rafinament în spațiul tău de acasă. 

Fiecare pat boxspring este fabricat în România cu pasiune și atenție la cele mai mici detalii, pentru a se adapta perfect nevoilor și preferințelor tale dar și pentru a-ți crea acel spațiu intim și personal plin de eleganță, ce te face să simți că meriți mai mult. 

Fiecare pat este fabricat pe o structură solidă și rezistentă din lemn masiv și cele 1200 de arcuri împachetate individual, se adaptează perfect formei corpului tău și a partenerului tău de viață pentru ca tu să te simți pur și simplu divin ori de câte ori te așezi în patul tău. 

Patul boxspring de la Ami White Iași este mai mult decât un pat. Este un cumul de experiențe unice pentru tine 

Poate că te întrebi ce anume îți creează această experiență desăvârșită într-un astfel de pat pe lângă toate aceste lucruri? 

Cu siguranță că, salteaua personalizată ce îți aduce nu doar confort suprem ci și funcționalități inteligente, joacă un rol impresionant în experiența pe care un pat box spring ți-o oferă.  Aceasta poate fi împărțită în două și personalizată în mod individual în funcție de preferințele tale și ale partenerului tău de viață. Mai mult, poți ajusta salteaua din telecomandă sau chiar de pe telefon, pentru momentele de relaxare, citit sau pentru a urmări emisiunea ta preferată sau filmul favorit. 

La Ami White Iași, tu ești arhitectul propriului tău pat. Poți alege materialul, înălțimea, designul, culorile și funcționalitățile care se potrivesc perfect personalității tale și stilului dormitorului tău. 

Echipa noastră de specialiști cu experiență îți oferă consultanță pentru a te ajuta să găsești varianta perfectă pentru tine și partenerul tău de viață. Cu fiecare pat personalizat Ami White, primești nu doar un pat, ci și o experiență unică, ce merită să o trăiești în fiecare zi.

Descoperă luxul și confortul paturilor boxspring personalizate de la Ami White Iași și transformă-ți dormitorul tău într-un sanctuar al odihnei, relaxării, luxului și confortului suprem. 

Alătură-te clubului Ami White și bucură-te de surprize și premii deosebite!

Ai întrebări?

Ne găsești în showroom-urile AmiWhite din Timișoara, București, Brașov, Iași, Constanța și Cluj-Napoca, dar și telefonic sau online prin intermediul rețelelor sociale. Îți vom răspunde cu plăcere și îți vom oferi detalii complete despre produsele noastre, astfel încât să poți alege cu ușurință patul potrivit pentru tine.

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.