Ami White Timișoara

Deschide locatie in Google Maps
Adresa
Str. Ion Ionescu de la Brad, nr 1, Timişoara, România
Email
vanzari@amiwhite.ro
Telefon
+40.722.955.715
 
+40.734.657.035
Program
L-V: 10-18, S: 10-14, D: ÎNCHIS
Lasa-ne un mesaj. Răspundem!

Oferă-ți o bine meritata experiență luxoasă, relaxantă și confortabilă chiar în dormitorul tău cu ajutorul paturilor boxpring la comandă de la Ami White Timisoara.

Imaginează-ți acel moment în care te așezi într-un pat premium, cu un design creat după propria ta imaginație, perfect adaptat corpului tău, care te cuprinde într-o relaxare de vis. 

Ei bine, acesta este experiența pe care ți-o oferă un pat boxspring la comandă de la Ami White Timișoara. 

Noi credem cu tărie că meriți mai mult decât un simplu pat, un oarecare somn sau un moment de relaxare obișnuit. Este timpul să simți pe deplin confortul și luxul la cele mai înalte standarde chiar în patul tău de acasa, creat în cele mai mici detalii special pentru tine, cu pasiune, professionalism si din materiale de calitate.

Nevoile și preferințele tale, reflectate într-un pat unic

Fiecare dintre noi arem nevoi și stiluri de viață unice, asadar, fiecare pat este proiectat special pentru tine și partenerul tău astfel încât să satisfacă nevoile individuale ale fiecăruia dintre voi. 

Chiar dacă aveți preferințe diferite, paturile boxspring pot îndeplini funcții distincte pentru a satisface ambii parteneri. Paturile Ami White nu doar transformă somnul într-unul odihnitor, ci și dormitorul într-o senzație luxoasă, confortabilă și plină de bucurie. 

Fiecare dimineață va fi plină de energie și prospețime și fiecare moment va fi o adevărată poveste demnă de experimentat pentru voi.

Studiile ne spun că ne petrecem 25 de ani din viata dormind, iar calitatea somnului nostru are un impact esențial asupra stării noastre de spirit, sănătății, performanței cognitive și a vieții în general.  Așadar, de ce să nu te bucuri de cel mai calitativ somn posibil într-un pat adaptat 100% preferințelor și nevoilor tale? 

Poți uita de deranjul miscarilor partenerului personalizandu-ti salteaua conform preferintelor fiecaruia. Totodata, cu ajutorul sistemului electric, iti poti modifica pozitia saltelei în timp ce te relaxezi cu o carte sau te uiți la televizor, direct din telecomandă sau de pe telefonul tău mobil pentru un confort maxim.

Vino și descopera o experiență fabuloasă în fiecare moment în patul tău boxspring de la Ami White Timișoara.  

Paturile boxspring de la AmiWhite.ro pot fi personalizate după imaginația și dorințele tale. Poți alege un pat cu aspect futurist, unul luxos, elegant, modern - nu există nicio limită în a-ți imagina cum ar trebui să arate spațiul tău favorit de relaxare.

Iti oferim o completa libertate in a alege cum va arăta și cum se va simți fiecare mic detaliu al patului tău: de la structură, la culoare, material, design, spătar și funcționalități.

Noi suntem aici să-ti transpunem aceste dorințe într-o experiență uimitoare pe care merită să o trăiești în fiecare zi chiar în dormitorul tău.

Inspiră-te din modelele deja create pentru alți clienti sau permite-ți să experimentezi cu modele noi, create de tine, pe care le vom transforma in realitate.

Alege calitatea, confortul și luxul pe care îl meriți. Simte pe deplin plăcerea somnului într-un pat boxspring la comandă de la Ami White Timișoara. Descoperă mai mult decât un pat si trăiește o experiență de lux  în fiecare moment.  Acum este momentul să investești în cel mai bun pat pentru tine și partenerul tău.


Ai întrebări?

Ne găsești în showroom-urile AmiWhite din Timișoara, București, Brașov, Iași, Constanța și Cluj-Napoca, dar și telefonic sau online prin intermediul rețelelor sociale. Îți vom răspunde cu plăcere și îți vom oferi detalii complete despre produsele noastre, astfel încât să poți alege cu ușurință patul potrivit pentru tine.

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.