Pat Boxspring 180x200 cmRecomandari Ami White

Descopera toate modelele de Paturi BoxSpring 180x200 cm - Personalizeaza-ti Spatarul + Salteaua pentru un somn linistit si odihnitor - AmiWhite.ro


Experimentează luxul și confortul suprem cu un pat boxspring 180x200 sau alte dimensiuni
Ți-ai imaginat cum ar fi să îți poți crea chiar tu patul în care să te relaxezi și să te odihnești? Să poți personaliza spătarul, cadrul și salteaua într-un mod care să-ți ofere satisfacție maximă? 
Ami White îți oferă posibilitatea unei experiențe inedite, desprinsă parcă din cele mai frumoase povești, în care alegerea unui pat boxspring 180x200 sau cu alte dimensiuni, personalizat până în cel mai mic detaliu, îți poate schimba dispoziția, dar și designul dormitorului. Un pat ale cărui funcții inteligente acționate direct de pe telecomandă sau din aplicația instalată pe telefonul tău și care te ajută să te bucuri de momente plăcute de lectură sau vizionarea programelor TV.
Calitate autentic românească, deoarece toate produsele noastre sunt fabricate în România, prin personalizarea fiecărui element al patului, folosind structura exclusivă boxspring.
Dacă nu ești încă familiarizat cu expresia ''structura boxspring'', îți spunem că spre deosebire de patul obișnuit cu lamele clasice pe care stă salteaua, noi folosim lemn masiv pentru a crea boxuri solide și le umplem cu aproximativ 1200 arcuri împachetate în mod individual. Adaptăm și salteaua în funcție de nevoile corpului tău, de înălțimea și greutatea fiecărui partener. Iar spătarul, îl realizăm manual pe orice dimensiune, culoare și design. 
Pentru modificarea poziției corpului în timpul somnului, dar și atunci când citești sau vizionezi programe TV, sistemul boxspring permite încorporarea unui sistem electric de ajustare din telecomandă wireless sau direct de pe telefonul mobil.
Concepem împreună cu tine patul perfect pentru odihna de care ai atât de multă nevoie și îți oferim consiliere online sau în showroom-urile din București, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța și Cluj-Napoca.
Alege dintre multitudinea de modele, dimensiuni și culori de paturi boxspring disponibile pe AmiWhite.ro: colecțiile Lines, Chocolate, Modele cu butoni, modele cu ramă, dar și alte modele îți sunt la dispoziția ta, pe care le livrăm atât în țară, cât și oriundei doreșt pe teritoriul Europei.
Bucură-te de un somn odihnitor și de calitate cu patul boxspring de la Ami White - comandă acum și experimentează confortul suprem.
Patul boxspring 180x200 de la Ami White - confort, lux și eleganță într-un singur produs
Ce ți-ai dori? Nuanța ciocolatei, a șampaniei, a smaraldului? Indiferent de culoarea sau modelul ales, te vei bucura de o experiență incredibilă de relaxare.  Pătrunde și tu în lumea fascinantă a viselor relaxându-te într-un pat pe care să-l personalizezi de la 0, fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate. 
Am călătorit prin lume pentru a cunoaște trendurile, pentru a alege texturile ce îmbină calitățile modelelor clasice cu cele moderne, și am creat primul pat boxspring, pe care îl adaptăm pentru fiecare dintre voi. Poți schimba cu ușurință pozițiile în timpul somnului, datorită modului de concepere, și te poți bucura de o durată de viață mai lungă a saltelei, deoarece patul funcționează precum o barieră între ramă și saltea, absorbind o parte din șocul suportat de saltea.
Cum ar fi să te alături acum celor peste 5000 de clienți, printre care se numără și multe vedete autohtone, care au comandat un astfel de pat personalizat și care se bucură de toate beneficiile unui somn fabulos? 
Iubești confortul? Apreciezi calitatea? Te apreciem și noi pe tine pentru aceste valori și principii de viață de la care nu te abați. Pentru că în final, starea noastră de bine este cea mai importantă. Ne influențează atitudinea, comportamentul și propria măreție. 
Prin folosirea lemnului masiv, recreăm puntea de legătură dintre om și natură, pentru că este cea mai importantă. Paturile boxspring sunt lucrate manual cu atenție sporită la detalii, iar dacă și tu ai o idee pe care vrei să o transformi într-o realitate de vis, contactează-te la +40.734.657.035 sau scrie-ne la vanzari@amiwhite.ro. Un consultant AmiWhite îți va oferi toate detaliile despre paturile tapițate BoxSpring la comandă, 100% personalizabile.
Devino membru al clubului Ami White, un program de beneficii exclusive pentru tine. Vei participa la extragerile periodice care îți poate aduce un voucher, produse sau experiențe.
Investește într-un somn de calitate și alege patul boxspring de la Ami White!
Pat tapițat BoxSpring ZAI
i

ZAI

Pat tapițat BoxSpring premium, culoarea untului

Pat tapițat BoxSpring SHARPEI
i

SHARPEI

Pat model Sharpei

Pat tapițat BoxSpring DONN
i

DONN

Pat personalizat, cu peste 600 de butoni lucrati manual.

Pat tapițat BoxSpring FLUTURE ALB
i

FLUTURE ALB

Pat model Fluture Alb

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.