Pat Boxspring 200x200 cmRecomandari Ami White

Descopera toate modelele de Paturi BoxSpring 200x200 cm - Personalizeaza-ti Spatarul + Salteaua pentru un somn linistit si odihnitor - AmiWhite.ro


Imaginează-ți că există acel pat în care, atunci când te întinzi se adaptează perfect formei tale corporale și te surprinde cu un confort extraordinar. Așa cum nu ai mai experimentat până acum, niciodată.  
În care tu și partenera sau partenerul tău de viață (care sunteți unici) aveți posibilitatea de a vă proiecta partea voastră de pat, exact așa cum vă doriți, cu toate că veți dormi în același pat. 
Un pat ce îți oferă funcții inteligente precum ajustarea din telecomandă sau direct de pe telefonul tău, atunci când vrei să te delectezi cu un moment de citit sau cu filmul pe care abia aștepți să îl vizionezi. 
Nu ar fi fabulos să ai parte de un asemenea pat chiar acasă? Un pat care să îți transforme nu doar dormitorul într-un loc impresionant, datorită designului pe care tu ți-l dorești și a culorilor sale, cât și somnul într-o experiență de excepție.
Tot ce ai de făcut este să îndrăznești să visezi cum va arăta acest loc unic al tău. Iar noi îl vom face să devină realitate. 
Tu alegi desingul, culoarea, forma spătarului, materialul, funcțiile pe care să le îndeplinească. Alege totul, așa cum îți dorești și lasă-te surprins de felul cum acest loc devine o realitate pe care să o trăiești în fiecare zi. 
Te poți inspira din modelele deja create pentru alți oameni care cred că merită o astfel de experiență sau poți crea patul tău unic așa cum ți-l dorești. 
Configurează-ți patul așa cum îți dorești să te bucuri de o calitate impresionantă
Pentru că știm cât de importantă este odihna, paturile premium de AmiWhite.ro îți oferă nu doar design spectaculos și funcții inedite, ci și calitate românească. 
Toate produsele noastre sunt fabricate în România și ne folosim de structura unui pat boxspring pentru a-ți oferi acea experiență uimitoare la care visezi. 
Acest concept implică utilizarea lemnului masiv pentru ca tu să simți că te odihnești într-un pat solid și ne folosim de 1200 de arcuri împachetate individual care vor contribui la senzația de confort impresionant. 
Salteaua se va adapta în totalitate formei corpului tău și poate fi personalizată în funcție de dorințele tale, cât și de ale partenerului sau partenerei de viață. Astfel că puteți avea un pat cu funcții specifice pentru fiecare dintre voi, concepute în funcție de greutatea și înălțimea voastră. 
Și pentru a te bucura de o primire cu totul elegantă, luxoasă și deosebită în dormitorul tău, spătarul acestuia este realizat manual pe orice dimensiune, design sau culoare îți dorești. 
Îți oferim inclusiv consultanță pentru a găsi varianta perfectă pentru tine și vei deveni parte a clubului Ami White unde te așteaptă surprize și premii. 
Îndrăznește să crezi că meriți să trăiești o astfel de experiență, acasă. 
Pat tapițat BoxSpring FLUTURE
i

FLUTURE

Pat model Fluture

Pat tapițat BoxSpring GREEN CHOCOLATE
i

GREEN CHOCOLATE

Pat tapițat premium personalizat, culoarea verde smarald

Pat tapițat BoxSpring LINES
i

LINES

Pat model Lines

Pat tapițat BoxSpring OMMH
i

OMMH

Pat model Ommh Roz

Pat tapițat BoxSpring CREAMY LINES DONN
i

CREAMY LINES DONN

Pat tapițat BoxSpring

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.