BABY SHELLPat tapițat BoxSpring

BABY SHELL

Pat tapițat BoxSpring
citeste mai mult
  Doar paturi boxspring
  Orice dimensiune
  Alegeti culoarea dorita
  Saltea personalizata
  Livrare oriunde in EU

Solicită ofertă personalizată

Știi că meriti mai mult. Simte pe deplin confortul și luxul chiar în patul tău personalizat
Imaginează-ți acel moment în care te așezi în patul tău premium, perfect adaptat corpului tău și care te învăluie într-o atingere odihnitoare.
Se pliază perfect nevoilor și stilului tău de viață și arată exact ca în dorințele tale.
Ceea ce ne definește ca firmă este faptul că toate paturile, inclusiv salteaua, sunt personalizate pentru fiecare client, până în cele mai mici detalii.
În modelele pozate, mărimea spătarului a fost făcută după dimensiunea camerei. Înălțimea zonei de odihnă (înălțimea la care se termină salteaua) s-a stabilit în funcție de înălțimea clienților, preferințele lor și dacă exista sau nu încălzire în pardoseală. Salteaua a fost realizată în funcție de distribuția greutății fiecărui partener.
De aceea, pentru a-ți putea da o cotație de preț, avem nevoie să ne comunici în spațiile de mai jos câteva detalii despre patul dorit și un consultant din cadrul companiei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Solicită o ofertă

Alte modele

Recenzii

★★★★★

Într-adevăr o echipa de profesioniști! Foarte prompți in livrarea patului.Comunicare precisa,atenți la detalii și foarte buni in aplicarea proiectului!Sunt singurii din România ce au răspuns cerințelor noastre!Nu fac rabat la calitate,materiale superioare fata de ce exista pe piata in acest moment! Mentionez ca proiectul nu a fost unul simplu dar ei,au reușit sa ne depășească asteptarile! Cinste lor si mulțumim echipei,in special domnului Cezar,cel care a dovedit ca este un profesionist desăvârșit!

Gabriel , Campina , 16 Jul 2023
★★★★★

Recomand cu incredere Ami White! Calitatea patului este foarte buna, desi la prima vedere poate parea scump modelul, merita! Serviciul de transport si montare pat foarte bun. Colaborarea de la alegerea patului pana la finalizarea a fost foarte buna!

Cristina Laura , Timișoara , 03 Mar 2023
★★★★★

Cele mai inalte standarde de calitate , super confort si, nu in ultimul rand seriozitate la toate capitolele! 🤝

Laurentiu Marinescu , Galati , 16 Dec 2022
★★★★★

Un pat extraordinar, lucrat in detaliu de la faza de proiectare pana la livrare si asamblare. Echipa a avut foarte mare grija la transport, in special ca au trebuit sa care tot pana la etajul 4. Si-a meritat toti banii.

Minda Cornelius-Alexandru , Constanta , 26 Mar 2023
★★★★★

Superb! Calitate superioară cu o saltea foarte confortabila! Recomand cu tot dragul!

Monica Iliescu , Dumbravita , 09 May 2022

Vezi toate recenziile

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.