GREEN BOSTONPat model Green Boston Electric

GREEN BOSTON

Pat model Green Boston Electric
citeste mai mult
  Doar paturi boxspring
  Orice dimensiune
  Alegeti culoarea dorita
  Saltea personalizata
  Livrare oriunde in EU

Solicită ofertă personalizată

Știi că meriti mai mult. Simte pe deplin confortul și luxul chiar în patul tău personalizat
Imaginează-ți acel moment în care te așezi în patul tău premium, perfect adaptat corpului tău și care te învăluie într-o atingere odihnitoare.
Se pliază perfect nevoilor și stilului tău de viață și arată exact ca în dorințele tale.
Ceea ce ne definește ca firmă este faptul că toate paturile, inclusiv salteaua, sunt personalizate pentru fiecare client, până în cele mai mici detalii.
În modelele pozate, mărimea spătarului a fost făcută după dimensiunea camerei. Înălțimea zonei de odihnă (înălțimea la care se termină salteaua) s-a stabilit în funcție de înălțimea clienților, preferințele lor și dacă exista sau nu încălzire în pardoseală. Salteaua a fost realizată în funcție de distribuția greutății fiecărui partener.
De aceea, pentru a-ți putea da o cotație de preț, avem nevoie să ne comunici în spațiile de mai jos câteva detalii despre patul dorit și un consultant din cadrul companiei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Solicită o ofertă

Alte modele

Recenzii

★★★★★

Suntem foarte multumiti de produs, calitatea lui si colaborarea cu AmiWhite. Am achizitionat patul in 2020 si de atunci, oriunde as merge, imi e mereu dor sa ma intorc acasa sa dorm in patul meu. Superb, odihnitor si inca intact, chiar si cu un copil mic in familie :)

Diana Suciu , Timisoara , 04 Sep 2023
★★★★★

Mulțumesc pentru modelul achiziționat și mai ales pentru profesionalismul de care dați dovadă și corectitudinea întâlnită la firma dumneavoastră, la echipa de montaj și la timpul de execuție sunteți cei mai buni.

Gindu Alexandru , Targoviste , 01 Mar 2024
★★★★★

Recomand cu încredere! Seriozitate,implicare până la cel mai mic detaliu, execuție și calitate ireproșabile. Mulțumesc echipei AmiWhite!

Camelia Forsea , Ghimbav , 28 Oct 2022
★★★★★

Calitate foarte buna, material extraordinar, saltea foarte comfortabila! Totul a venit ambalat corespunzator, multe plastice, folii, protectii echipa de montaj foarte atenta la detalii si foarte rapizi. Sunt foarte multumita de colaborare si overall, o surpriza placuta!

Ana Maria , Bucuresti , 02 Apr 2022
★★★★★

Un pat foarte confortabil, impecabil lucrat si cu siguranta trainic.

Cristina , Timisoara , 14 Feb 2024

Vezi toate recenziile

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.