Pat Boxspring 160x200 cmRecomandari Ami White

Descopera toate modelele de Paturi BoxSpring 160x200 cm - Personalizeaza-ti Spatarul + Salteaua pentru un somn linistit si odihnitor - AmiWhite.ro


Pat boxspring 160x200 sau alte dimensiuni: design sofisticat și confort impecabil


Cum să te bucuri de un somn profund, fără întreruperi, care să-ți ofere de fiecare dată dimineți energice? Dar de un film captivant în timp ce ești așezat într-un pat confortabil, fără a fi nevoie să-ți schimbi mereu poziția pentru a te relaxa? Și, în același timp de un lux discret al dormitorului?

Noi, la Ami White, îți oferim posibilitatea de a simți pe propria piele toate aceste beneficii regăsite într-un singur produs, cel mai important din viața fiecărei persoane. Vorbim, desigur, despre pat. Patul care ne poate ajuta să ne trezim vioi în fiecare dimineață, sau, dimpotrivă, mai obosiți ca atunci când am adormit. Dar noi îți povestim despre prima variantă. Cea care te ajută să te odihnești profund în fiecare noapte și să te relaxezi după zile extenuante. 

Un pat boxspring 160x200 sau alte dimensiuni, un concept revoluționar pe care l-am adus și în țara noastră, după îndelungi căutări prin lume, soldate cu preluarea unor trenduri diversificate și accente moderne, în care funcționalitatea se îmbină perfect cu luxul, confortul și eleganța. 

Îți ascultăm dorințele și personalizăm împreună cel mai important element al dormitorului. Personalizăm fiecare detaliu, de la cadru până la tăblie, oferindu-ți o experiență confortabilă și, în același timp, elegantă, care să completeze decorul camerei și care să te reprezinte în totalitate. 

Produsele noastre sunt autentic românești, fiind fabricate în România, folosind exclusiv structura boxspring, care se deosebește de patul clasic prin faptul că noi folosim lemn masiv pentru a crea boxuri solide și le umplem cu aproximativ 1200 arcuri împachetate individual. Adaptăm fiecare jumătate a saltelei în funcție de înălțimea și greutatea partenerului. Cât despre spătar (tăblie) va fi precum o extensie a patului, în funcție de forma și culoarea pe care tu vrei să le aibă. Mai mult de atât. Cum probabil bănuim că în timp ce vizionezi programe tv sau citești, și chiar și în timpul somnului îți vei schimba poziția, sistemul boxspring permite încorporarea unui sistem electric de ajustare din telecomandă wireless sau direct de pe telefonul mobil.

Creăm împreună de la 0 patul perfect pentru tine și partener și îți oferim consiliere online ori de câte ori ai nevoie. Sau poți veni direct în showroom-urile din București, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța și Cluj-Napoca. 

Poți alege un pat boxspring din colecțiile noastre de modele fabuloase, dimensiuni, culori deosebit de atrăgătoare și discrete: Lines, Chocolate, Modele cu butoni, Modele cu ramă, dar și alte modele îți sunt la dispoziția ta, pe care le livrăm atât în țară, cât și oriunde dorești pe teritoriul Europei.

Patul boxspring de la Ami White: calitate, confort și lux la puterea a treiaAlătură-te și tu celor peste 5000 de clienți care au făcut cunoștință cu acest concept extraordinar de pat, pe care îl personal așaizăm cum îți dorești și în care te vei simți precum o regină, alături de rege, partenerul tău. Suntem convinși că și tu apreciezi calitatea și iubești confortul, dar și luxul, ceea ce face din tine clientul nostru perfect.

Confortul pentru că îți dorești o stare permanentă de bine, calitatea pentru că este o investiție inteligentă și luxul pentru că în fiecare dintre noi există o latură mai mult sau mai puțin pronunțată căreia îi place să simtă plăcerea eleganței desăvârșite. Iar lemnul masiv pe care îl folosim la fabricarea patului te duce cu gândul la natură, la comuniunea cu aceasta. 

Dacă te gândești la o formă pe care vrei să i-o dai patului tău, dă-ne de știre la +40.734.657.035 sau scrie-ne la vanzari@amiwhite.ro. Un consultant AmiWhite îți va oferi toate detaliile despre paturile tapițate BoxSpring la comandă, 100% personalizabile.

Poți deveni chiar și membru al clubului Ami White, ce îți oferă un program de beneficii exclusive pentru tine. Asta înseamnă că vei participa la extragerile periodice care îți poate aduce un voucher, produse sau experiențe.


Pat tapițat BoxSpring GREEN BOSTON
i

GREEN BOSTON

Pat model Green Boston Electric

Pat tapițat BoxSpring FERRERO
i

FERRERO

Pat model Ferrero

Pat tapițat BoxSpring ROUND LINES
i

ROUND LINES

Pat tapițat BoxSpring

Pat tapițat BoxSpring YASMIN CHERRY
i

YASMIN CHERRY

Pat model Yasmin Cherry

 0734 657 035  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.